Vrouwen 1 ZVF derde op eerste eerste Zomer Zaaltoernooi in de Trije

Franeker - De zaalvoetbalsters van ZVF/ de jong administratie vrouwen 1 uit Franeker zijn zaterdag derde geworden bij een het eerste Zomer Zaaltoernooi in de Trije.

De teams die mededen waren onder andere de eredivisionisten Nieuw-Roden U-18 en Drachtster boys U-18. Ook de dames van ONT en twee damesteams van ZVF deden mee. Hieronder een door ZVF zelf ingestuurd verslag. Dat de dames van ZVF/de jong administratie VR1vooruitgang boeken bleek wel in de wedstrijden tegen Nieuw-Roden U-18 en Drachtster boys U-18, beide wedstrijden werd afgesloten in 1-1. Het ZVF/ythuske de Bikker VR2 verloor, maar niet met grote cijfers, tegen Nieuw-Roden U-18 werd het 2-3 en tegen het sterkste team van de dag, Drachtster boys U-18 verloor men met 0-2. Beide ZVF teams speelden tegen ONT 0-0, waarbij gezegd dient te worden dat ZVF/de jong administratie VR1 het team gehusseld had, enzo een 2e plek verspeelde. Drachtster boys U-18 versloeg de talenten van Nieuw-Roden U-18 met 3-0 en wist hiermee de eerste plek te pakken. Bij het zien van deze laatstgenoemde teams (talenten) is het verschil in techniek en looplijnen, tegenover strijdlust, het grote verschik met de meer op leeftijd zijnde dames van ONT en ZVF.

Uitslag:

1: Drachtster boys U-18 10 punten 2: Nieuw-Roden U-18 7 punten 3: ZVF/ de jong administratie VR1 6 punten 4: ONT VR1 2 punten 5: ZVF/ythuske de Bikker VR2 1 punt Voor dames die belangstelling hebben, we spelen met een team op woensdagen en op donderdagen in de Trije te Franeker (uitwedstrijden op verschillende avonden door de week) info: demeet12@yahoo.com