Grootse opening nieuw onderkomen Pack & Zo

Kelvinstraat 11 Franeker - Wethouder Twerda van de gemeente Franekeradeel heeft donderdag het nieuwe onderkomen van Pack & Zo geopend aan de Kelvinstraat 11 in Franeker.

Vanwege uitbreiding van het klantenbestand en de werkzaamheden voor de in- en verpakafdeling moest Pack & Zo op zoek naar een grotere ruimte. Dat ze bij Pack & Zo goed zijn in het in- en verpakken van allerlei zaken werd wel duidelijk bij de opening. Anja Luimstra en Twerda hadden de taak om door middel van een uitpaktraject de sleutel van het pand tevoorschijn te toveren. Door cliënten van Pack & Zo waren om die reden een fiets, krat, computer en een blik ingepakt. De cliënten zelf waren gearriveerd in twee limousines. Zij waren als echte sterren overgebracht van de oude naar de nieuwe locatie. Na het openmaken van de toegangsdeur met de sleutel volgde een presentatieronde. Twerda sprak daarbij de genodigden toe. Aansluitend kon het pand worden bekeken onder het genot van een hapje en een drankje. Saakje Visser, bekend van het tv-programma Koffietijd, was aanwezig met haar koekbar en bakte ter plekke koekjes. Overige belangstellenden zijn zaterdag welkom op de open dag op bedrijventerrein Kie. Dan zijn de aanwezige bedrijven te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur.

Over Pack & Zo

Pack & Zo ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op de werkplekken staat professionele begeleiding en ontwikkeling centraal. Dat gebeurt aan de hand van de praktijkgerichte afdelingen: ICT, fietsen, houtbewerking, logistiek en in- en verpak. (Foto's Pack & Zo)