Stichting Teater Selskip voert opnieuw iepenloftspul op

Baarderbuorrenbosk Arum - Stichting Teater Selskip Arum houdt in september opnieuw een iepenloftspul.

Het stuk heet Omke Henk en is een misdaadkomedie waarin één leugentje om bestwil opvallende gevolgen heeft. Het stuk toont de onberekenbare Omke Henk en de opdrachten die Tom voor hem moet uitvoeren om zijn vrijheid terug te verdienen. De regie is in handen van Romke Gabe Draaijer. Een ‘bijennest’ van grote aardappelkisten vormt in het Baarderbuorrenbosk in Arum het decor. Daar wordt een beetje Escher aan toegevoegd via een lijnenspel van trappen en illusies.

Louis Hagen

De voorstelling wordt muzikaal omlijst. Onder andere via liederen die het verhaal verder vertellen. Tijdens de speelavonden is er ook een verloting. De hoofdprijs is een portret van Louis Hagen. De winnaar kan zichzelf of iemand naar keuze laten portretteren door deze in Arum woonachtige kunstenaar.

Jubileumviering

Het iepenloftspul is een uitvloeisel van de jubileumviering in 2014. Toen werd eveneens een iepenloftspul opgevoerd. ,,Dat smaakte naar meer.” De opvoeringsdatums zijn 14, 15, 19, 22 en 23 september. Meer informatie via info@teaterselskiparum.nl www.teaterselskiparum.nl.