Partuur De Vries wint chickiematch in Sexbierum

Sexbierum - Rian Kamstra, Fiera de Vries (koningin), Anne Rondaan zijn winnaar geworden van de chickiematch in Sexbierum.

In totaal stonden er negentien parturen op de lijst bij de kaatswedstrijd met de zachte bal. Hieronder een zelf ingestuurd verslag. Bij een bovenslag moest de boppeslach muts op en een overschort aan. Bij een kwaadslag of bullig moest het hele team een shotje drinken. Voor de jeugd onder de 18 waren er heerlijk bean boozled snoepjes. Ook kon je prijzen winnen door een voorslag of een dansje of een tuut aan de scheidsrechter. Een heerlijk borrelhapje tussendoor. Wat een gezelligheid. In de finale zelfs geldprijzen voor drie keer boven gesponsord door het aanwezige publiek.

Uitslag

Winaarsronde 1. Rian Kamstra, Fiera de Vries (koningin), Anne Rondaan 2. Anna Ennema, Annechien Jukema, Renske Vink 3. Pytrik Visser, Jelly Joostema ,Tineke Willekes Verliezersronde: 1. Hendrieke van der Schoot, Dieuwke Walinga, Pien Zijlstra 2. Marieke Anema, Minke Zuidema en Lobke Walinga 3. Rinkje Miedema, Ilse Norder, Sita Terpstra