Mollema Music World houdt instoreconcert bij Aangenaam Klassiek

FRANEKER - Mollema Music World in Franeker doet zaterdag 30 september mee aan Aangenaam Klassiek.

Er is dan vanaf 12.00 uur een het instore-evenement Aangenaam Klassiek live, Mollema's Classical Tour.

Het evenement markeert niet alleen de start van het seizoen van Aangenaam Klassiek, maar ondersteunt ook de volgens Mollema groeiende belangstelling voor klassieke muziek.

Er kan niet alleen naar klassieke muziek worden geluisterd. Ook is er een hapje en een drankje te krijgen en geldt extra voordeel. Bij aanschaf van klassieke muziekproducten ter waarde van vijfentwintig euro ligt er bovendien een goodiebag klaar.

Bij het instorefestijn aan de Voorstraat 11 in Franeker zijn er optredens van onder anderen zangeres Pietrix Rosendal en het gelegenheidstrio Lesley Joosten (dwarsfluit), Sandra Willard-Provoost (dwarsfluit) en Jan Kuipers (fagot). Rosendal was Vrouwe Franeker bij de opening van de Agrarische Dagen in 2014.

De campagne Aangenaam Klassiek loopt tot 31 januari. In die periode zijn er diverse releases van Nederlands toptalent en buitenlandse grote namen. Ook krijgen kopers van de Aangenaam Klassiek cd- een cd met muziek gespeeld door celliste Harriet Krijgh en een boekje met acht door haar geselecteerde gedichten.