Albert Heijn Franeker weer in finale Vitaalste Bedrijf van Friesland

Leeuwarderweg 8a Franeker - De Albert Heijn Franeker strijdt ook nu weer mee om de titel Vitaalste Bedrijf van Friesland. Vorig jaar wonnen zij de titel.

Ditmaal staan zij met WETSUS uit Leeuwarden en Boekhandel Van der Velde uit Leeuwarden om de titel het Vitaalste Bedrijf van Friesland. De AH uit Franeker werd uiteindelijk tweede in de landelijke finale. De zege ging in 2016 naar Grafimediabedrijf Zalsman uit Zwolle. Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband maakt eind september bekend welke ondernemer zich een jaar lang het Vitaalste Bedrijf van Friesland mag noemen. De drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de medewerkers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen).

Week van de ondernemer

De winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 23 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017 mag het stokje overnemen van drukkerij Zalsman in Zwolle, dat de titel nu draagt.