Programmaoverzicht Theater De Koornbeurs: Foppe de Haan naar Franeker

FRANEKER - Foppe de Haan is vrijdag 13 oktober te gast in Theater De Koornbeurs in Franeker. Daarnaast is er een dag later de tweede S.O.S. Party. Hieronder een programmaoverzicht.

Foppe de Haan gaat op de vrijdag vanaf 20.15 uur in gesprek met voetbalverslaggever Evert ten Napel. Ten Napel volgde de carrière van De Haan op de voet.

Op de zaterdag is er vanaf 21.00 uur de tweede S.O.S. Party. Dat staat voor Same Old Songs. De eerste editie was in maart 2017 en werd massaal bezocht. Ook nu is DJ Quickfinger van de partij.

Een dag later, op zondag 15 oktober, is er vanaf 15.00 uur weer het Korenfestijn. De aanwezige koren zijn: Popkoor No Limits, Vrouwenpopkoor Switch, Pop-Gospelkoor Loft en mannenkoor ’t Franeker Akkoord.

Op dinsdag 17 oktober is vanaf 20.15 uur de film Retour en Bourgogne te zien. Daarin keert Jean terug, nadat hij tien jaar ervoor de Bourgogne verliet om de wereld rond te reizen. Als zijn vader op sterven ligt keert hij terug en ziet hij ook zijn broer en zus weer. Gedrieën moeten ze elkaar opnieuw zien te leren kennen.

Sara Kroos is op woensdag 18 oktober te zien in Theater De Koornbeurs. Zij speelt vanaf 20.15 uur haar show Zonder Verdoving.

Voor alle informatie en kaartverkoop zie www.theaterdekoornbeurs.nl.