Familie Kuitert wint hoofdprijs verloting Advendo Franeker

FRANEKER - De familie Kuitert is winnaar geworden van de hoofdprijs bij de jaarlijkse verloting van muziekvereniging Advendo uit Franeker.

Zij wonnen een reischeque ter waarde van vierhonderdvijftig euro. Die is mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De prijsuitreiking was maandag bij de Stichting Muziek- en Tafeltenniscentrum De Driesprong aan de Salverderweg in Franeker.

De eerste tot en met de vierde prijs betroffen dinerbonnen. Die zijn gewonnen door: mevrouw Hanenburg, mevrouw Van Leeuwen, de familie Van der Helm en de heer en mevrouw Willekes.

De vijfde tot en met de achtste prijs bestonden uit een cadeaubon voor de slager. Die zijn gewonnen door: mevrouw Hibma, mevrouw Wessels-Wielinga, de heer De Beer en de familie Kroese.

De negende en tiende prijs zijn gewonnen door de familie Wassenaar en de heer en mevrouw Bootsma. Zij wonnen een cadeaubon van de bakker.

De prijzen één tot en met tien zijn mogelijk gemaakt door: restaurant De Grillerije, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma.

In totaal verkocht Advendo dit jaar 3500 loten. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding, het instrumentarium en de uniformen.