Le Pantin pakt groots uit bij viering 25-jarig bestaan

FRANEKER - Le Pantin uit Franeker bestaat deze maand vijfentwintig jaar.

De winkel van eigenaresse Foek Bronger met materialen voor creatieve mensen viert dat op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari.

Op beide dagen zijn er bij Le Pantin aan de Dijkstraat 48 tussen 10.00 en 16.00 uur diverse gratis activiteiten, waaraan kan worden deelgenomen.

Op de vrijdag is er een handwerkinloopdag, waarbij deelnemers kunnen haken, breien en borduren. Ook is er een miniworkshop haken. Daarnaast worden tips gegeven voor het breien van sokken en worden verschillende breisteken uitgelegd, waaronder de ajoursteek

Op de zaterdag is er een demonstratie Magic Foam en Gelli Plate, met een kleine make it take it, waaraan kan worden deelgenomen. Ook komt ‘Handletteren doe je zo!’ aan bod. Daarbij worden niet alleen voorbeelden getoond, maar kunnen bezoekers ook zelf iets maken.

Verder is er Diamond dotz painting. Dat is de nieuwste hobby voor jong en oud, waarbij 3D-schilderijen met een glinsterend effect kunnen worden gemaakt.

Tevens zijn er aanbiedingen en krijgt elke betalende klant een goodiebag. Daarnaast wordt de winnaar bekendgemaakt van de actie vlaggetjes haken.

Voor het complete programma en meer informatie zie www.lepantin.nl en de Facebookpagina lepantin.franeker. Bellen kan ook: 0517-397113.