Blazen, drummen en marcheren bij Oranje

Minnertsga - Speel je trompet, cornet, trombone, bas, slagwerk of (alt)hoorn, en heb je altijd al eens willen spelen in een marching band? Grijp je kans en meld je aan. Op zaterdagmiddag 27 januari organiseert de drumfanfare van c.m.v. Oranje Minnertsga een Play-inn in het eigen repetitielokaal, het Oranjehiem. Alle geïnteresseerde muzikanten hebben deze middag de kans om een keer mee te spelen met Oranje!

Blazen, drummen en marcheren

De middag start om 13.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. Tijdens deze middag is het de bedoeling met veel plezier muziek met elkaar maken. Er worden een paar marsen ingestudeerd. Bij de play-inn is er aandacht voor zowel spelen op een blaasinstrument, slagwerk als het marcheren.

Inschrijven - ook zonder instrument

Heb je zin om mee te doen, dan kun je je geheel vrijblijvend aanmelden voor deze muzikale middag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Heb je geen instrument? Geen probleem, laat het even weten en er wordt voor gezorgd.

Meer informatie

Wil je meer weten, neem dan contact op per mail: drumfanfareoranjeminnertsga@gmail.com. Meer informatie over Oranje vindt u op de site, www.oranje-minnertsga.nl  en op facebook  www.facebook.com/oranjeminnertsga. Ook zijn er diverse filmpjes te zien op het Youtube-kanaal: Youtube.com, Oranje Minnertsga.