Campus Middelsee zet zich in voor Stijn

Sint Annaparochie - Afgelopen jaar organiseerde Campus Middelsee op 15 december voor de tweede keer een kerstmarkt. De geweldige opbrengst van € 7.500,- ging volledig naar STIJN – Help Stijn aan een hulphond. Stijn heeft een hersenbeschadiging door een medische misser met zware epilepsie tot gevolg.

Leerlingen en personeel van de gehele school – CSG Ulbe van Houten – PJ de Foorakker en de ISK - verkochten zelfgemaakte kerstproducten en gedoneerde artikelen voor dit goede doel. Daarnaast bleef klas 3T1 een hele nacht op school en liet zich sponsoren. Zij zamelden alleen al € 1300,- in voor dit Goede Doel. De hal van de school was omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met diverse kraampjes, muziek en lekker eten. Het plein was ingeruimd voor het wereldkampioenschap kerstboom gooien waarbij een draaiorgel voor de muzikale omlijsting zorgde. De belangstelling was overweldigend.

Samenwerking

Mede door een goed onderlinge samenwerking met de Bildtse Slag is besloten dit succesverhaal te prolongeren met als inzet ook de middenstand van Sint Annaparochie meer aan te laten haken. De Stichting Help Stijn zet zich in om de aanschaf van een hulphond voor Stijn te realiseren. Stijn heeft om goed en veilig te kunnen functioneren zo’n hond hard nodig. Namens de Campus reikt Klas 3 T1de cheque uit van € 7500,- aan Stijn zelf.