Het Wad in beeld bij Hompy

Harlingen - In samenwerking met Groen Links Harlingen exposeren Anna Zuidema en Henk Prins speciaal ‘Waddenfotowerk’. Dat doen ze in een bijzondere locatie: de voormalige Muziekwinkel ‘Hompy’ aan de Kleine Bredeplaats 7.

Ze tonen prachtige beelden van het Wad op groot formaat. Het is een unieke combinatie, de mogelijkheid voor bezoekers om de tentoonstelling te bezoeken en de mogelijkheid voor de kandidaten van Groen Links om met de bezoekers allerlei Harlinger onderwerpen te bespreken. Binnenkort zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de kandidaten stellen zich bij deze gelegenheid graag aan de bezoekers voor.

Kandidaten

Groen Links zal onder andere vertegenwoordigd worden door lijsttrekker Stefanie Geurtz en de kandidaten Antoinette Berkouwer, Anthony Conell, Josefien Witzke, Lajos van Burik, Frank Petersen, en de lijstduwers Jouke Hoekstra, Wim Kroon en Henk Prins.

Eendagstentoonstelling

Bezoekers zijn welkom om de fraaie foto's van het Wad te bewonderen en te genieten van een kop koffie of thee. De pop-up tentoonstelling duurt slechts één dag: zaterdag 27 januari van elf tot vier uur. Bijgaand een paar foto's die op groot formaat te zien zijn op de tentoonstelling, deze foto's zijn van de hand van  Joop van der Heide.