Federatiefestival orkesten voormalig Menameradiel

BITGUMMOLE - De Stichting Federatie voor Muziekverenigingen in Menameradiel zaterdag, 3 februari haar jaarlijkse concertavond voor en door de federatieorkesten uit de voormalige gemeente. Dit evenement wordt gehouden in de PKN - Kerk, J H van Aismawei 11, 9045 PE te Bitgummole.

Het vroegere gemeentegebied Menameradiel telt op dit moment negen muziekkorpsen, allen aangesloten bij de Stichting Federatie voor Muziekverenigingen in Menameradiel. Zes orkesten zullen deze avond een concert geven van ca 20 minuten met een zeer uiteenlopend repertoire. De korpsen werken dankzij de federatie veel samen als het gaat om de muziekopleidingen en activiteiten voor de jeugd. Om de samenwerking in stand te houden, wordt jaarlijks deze concertavond georganiseerd, waardoor de onderlinge band tussen de verengingen wordt versterkt

Programma: Aanvang Deel 1 19.30, pauze 20.50, aanvang Deel 2 21.30, sluiting ca 23:00 uur. Toegang is gratis.

Deelnemende korpsen aan deze concertavond in willekeurige volgorde zijn: Fanfare ‘Harmonie Beetgum’o.l.v. Christina van der Bijl, Brassband ‘Looft den Heer’ Bitgummole o.l.v. van Gijs Heusinkveld, Fanfare ‘Kunst en Genoegen’ Dronryp o.l.v. Jan Hibma, Fanfare ‘Constantia’ Menaam o.l.v. Paul van Gils, Fanfare ‘Ons Genoegen’ Marsum o.l.v. Douwe Veenstra en Brassband ‘Halleluja’ Menaam o.l.v. Ido Gerard Kempenaar.