Kerstconcert Trio Garmoniya in de Ioannis Teatertsjerke

WIER - Trio Garmoniya heeft intussen een trouwe schare vaste bezoekers opgebouwd in Wier. Zondag 23 december is het drietal vanaf 15.00 uur tijdens een kerstconcert weer te beluisteren in de Ioannis Teatertsjerke in Wier.

Trouwe bezoekers trouwens niet alleen in Wier. Wat bedoeld was als een eenmalig optreden, een jaar of tien jaar geleden, werd zo’n succes dat de groep uit Oekraïne nu elk jaar twee keer voor een serie concerten naar Friesland komt.

Klassiek geschoold

Trio Garmoniya is afkomstig uit Novovolynsk, bij de Poolse grens. De zangeressen Zoya en Inna en zanger Alexander zijn klassiek geschoold. In de warme, intieme sfeer van de Ioannis Teatertsjerke zullen ze zonder twijfel hun naam (Garmoniya betekent Harmonie) weer eer aan doen.

Stille Nacht in het Fries

Niet alleen met hun bij elkaar passende stemmen, maar ook met de met zorg uitgezochte kleding en natuurlijk met het repertoire. Op het programma staat natuurlijk kerstmuziek, bekende en minder bekende liederen zullen voorbij komen. ‘Oh Holy Night’, ‘Pie Jesu’ en ‘Ave Maria’ worden vertolkt. En ook staat ‘Stille Nacht’ in het Fries vast weer op het repertoire, zodat het publiek uit volle borst mee kan zingen.

Verder kan het publiek een selectie uit een heel breed en gevarieerd repertoire verwachten, met Oekraïense volksliedjes, Italiaanse opera, filmmuziek en liturgische liederen, met bekende nummers zoals ‘Halleluja’ (Leonard Cohen) en ‘I believe’ (Andrea Bocelli).

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123. www.ioannistheatertsjerkewier.nl