Herenmodezaak Nieuwnieuw.com opent donderdag de deuren in Dronryp

Dronryp - Nieuwnieuw.com Herenmode heeft afgelopen donderdag de deuren geopend aan de Hearewei 7 in Dronryp. Nieuwnieuw.com was al ‘in de lucht’ als webwinkel, maar start nu ook een fysieke winkel.

Nieuwnieuw.com Herenmode is een grote speler op het gebied van herenmode. „Ons doel is om voor elke man de perfecte outfit voor elke gelegenheid aan te bieden. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van casual kleding tot herenmode voor formele gelegenheden”, zegt Marije Snijder van Nieuwnieuw.com. Een greep van de merken betreft: Tommy Hilfiger, Replay en NZA New Zealand Auckland. „De merken die zich goed lenen voor een meer formele gelegenheid zijn onder andere: Cavallaro Napoli, British Indigo, Ledûb en Jackett en Sons. Ook voeren we de merken Scotch en Soda, Blue Industry en A Fish named Fred.” De winkel is nog bezig met uitbreiding van het bestaande merkenpakket, evenals met de uitbreiding naar het businesssegment met onder andere kostuums. „De kernwaarden service, kwaliteit en aandacht staan centraal in alle werkzaamheden die we uitvoeren en in de contactmomenten die we hebben met onze klanten.”

Supermarkt C1000

De winkel is geopend aan de doorgaande weg in Dronryp. Het is een pand dat eerder fungeerde als supermarkt van C1000, maar inmiddels al jaren leegstond. Daardoor was het erg verouderd en verweerd. „Wij hebben het pand helemaal opgeknapt en een luxe uitstraling gegeven die goed in het straatbeeld past. De klant staat centraal in alles. We hebben drie koopavonden in de week. Daarnaast zijn we woensdag, donderdag, vrijdag open van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. We zijn bovendien niet alleen gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, maar bieden ook gratis parkeren voor de deur, retouren terugbrengen in de winkel en passen in de winkel. Op maandag en dinsdag kan de klant shoppen op afspraak met vrienden, collega’s en/of familie.”

Vijfduizend artikelen

Op de vraag wat Nieuwnieuw.com uniek maakt, antwoordt Snijder: ,,Datgene wat ons onderscheidend maakt ten opzichte van andere herenmodezaken is dat wij gehele collecties van onze merken aanbieden. Ook zijn we de eerste in onze branch die de stap van online naar fysiek maakt, in plaats van andersom.” Door het combineren van de online webshop met de fysieke winkel zegt Snijder te geloven in het ontstaan van een sterke formule. „Een formule waarin onze kernwaarden nog beter tot uiting komen. De eerste winkel is nu geopend, maar we sluiten zeker niet uit dat er nog meer fysieke winkels komen. Verder zijn we bezig met same day delivery. Dat is dezelfde dag nog bezorgen, als eerste Friese partij.” (Foto's Aise van Beets)