Overzicht voorstellingen Theater De Koornbeurs

FRANEKER - Hieronder een beknopt overzicht van de programmering van Theater De Koornbeurs in Franeker van 29 april tot en met 2 mei. Voor jong en oud zijn er voorstellingen te zien.

Zondag 29 april is er vanaf 15.00 uur het nieuwe evenement Salsa Sunday. Dat is een loungemiddag voor dansliefhebbers. De muziek wordt verzorgd door de dj's Oeds en Co. Vooraf is er een gratis dansworkshop.

Op dinsdag 1 mei draait vanaf 20.15 uur de film Lucky. De film gaat over de een 90-jarige filosofisch ingestelde cowboy Lucky, die doet waar hij zin in heeft. Maar na een doktersbezoek begint hij zich zorgen te maken over zijn dood en alles wat erbij komt kijken.

Kinderfilms

Woensdag 2 mei is vervolgens vanaf 10.00 uur de kinderfilm Rikkie de Ooievaar te zien. Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is.

Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is.

Diezelfde dag is vanaf 14.00 uur ook de kinderfilm Pieter Konijn te zien. Dat is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn.

Voor alle voorstellingen en kaarten zie de website van Theater De Koornbeurs.