Gelijkspel voor dames 1 van HMHC

HARLINGEN - De Dames 1 van HMHC speelden zondag hun laatste uitwedstrijd tegen Hondsrug in Zuidlaren. Onderstaand verslag is door de vereniging ingestuurd.

Bij Harlingen ontbraken maar liefst zeven dames deze wedstrijd, dus werd er uitstekend gespeeld met dank aan invalsters Tineke Pars, Edine Outhuijse, Mette van Brugge en Nynke Bijlsma en invalcoach Jacob de Vries.

Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat Hondsrug haar troef in wilde zetten door strafcorners te provoceren. In de gehele wedstrijd hebben zij maar liefst 15 strafcorners gehad. De Harlinger verdediging stond ijzersterk en vooral keepster Mirela Rodenburg speelde de sterren van de hemel, waardoor Hondsrug het niet voor elkaar kreeg uit de strafcorner te scoren. Wel scoorde Hondsrug uit een veld doelpunt. Harlingen liet echter zien dat zij ook konden hockeyen en er werd gevochten voor elke bal. Harlingen probeerde continu over te spelen en er ontstonden mooie kansen. Ook zij lokten een strafcorner uit, die mooi benut werd door Inge de Groot na een mooie slag van Anna Posthumus. Harlingen nam een punt mee naar Harlingen door dit mooie gelijkspel.

Harlingen speelt aankomende zondag haar laatste wedstrijd tegen Hoogeveen in Harlingen om 12.45 uur. Ze kijken er erg naar uit om het seizoen op een leuke manier af te sluiten.

Standen HMHC

Dames 1 - Hondsrug 1-1

Veteranen - Daring 2-4 Kampioen!

Meisjes A1 Niet gespeeld 8e geworden

Meisjes B1 - Steenwijk 1-0 4e geworden

Meisjes C1 - Quick Stick 1-1 5e geworden in de Topklasse

Meisjes C2 - Quick Stick 2-3 7e geworden

Meisjes C3 - Eemsmond 4-1 3e geworden

Meisjes C4 - Quick Stick 0-1 6e geworden

Meisjes D1 - Graspiepers 3-5 4e geworden

Meisjes D2 - Groningen 3-0 2e geworden

Meisjes D3 - Quick Stick 7-4 5e geworden