Speelgoed lenen bij Speelotheek Franeker

Speelotheek Franeker is dé plek in Noordwest Friesland om speelgoed te lenen. Voor ouders is het soms een uitdaging om speelgoed te vinden dat aansluit bij je kind en het uitdaagt tot nieuwe ontwikkelingen.

Veel ouders zeggen dat hun kind het speelgoed bij een ander altijd veel leuker lijkt te vinden. Bij de speelotheek kun je terecht om speelgoed gewoon eens even uit te proberen. Is je kind er weer op uitgekeken, dan breng je het weer terug om er wat nieuws voor in de plaats te halen.

Zo ontdekt je kind steeds nieuwe dingen zonder dat je steeds nieuwe dingen hoeft te kopen. Je speelgoedkast raakt niet overvol, er hoeft minder speelgoed te worden geproduceerd en je bent minder geld kwijt. Goed voor je opgeruimde huis, het milieu en je portemonnee dus. En blije kinderen. En dat is waar de Speelotheek het allemaal eigenlijk voor doet.

Op zaterdag- en zondagmiddag zijn medewerkers van de Speelotheek te vinden in de stand aan de Dijkstraat waar je spelletjes kunt spelen en kunt zien wat de Speelotheek zoal in de collectie heeft.