Meer teams in derde editie Eethûs de Kaai beachvolleybalcompetitie

SINT ANNAPAROCHIE - Na het zaalvolleybalseizoen vond in Sint Annaparochie de Eethûs de Kaai Beachvolleybalcompetitie plaats op het beachvolleybalveld van Stichting de Waaie.

Dit jaar werd er in tegenstelling tot vorige jaren niet alleen gestreden tussen de leden van Vovesa maar ook was er een aantal teams uit de omliggende dorpen aanwezig. Waardoor deze competitie is verdubbeld van 6 naar 12 team.

Op donderdag -en vrijdagavond werd er gedurende de maanden mei en juni fanatiek en sportief gestreden om de felbegeerde punten. Voor deze teams was het vaak nog wel even wennen, omdat de speelwijze verschilt van het reguliere zaalvolleybal.

Finales

Gedurende de competitie ging het nivo omhoog en ontstonden er leuke spannende wedstrijden. Op 25 juni werden de finales gespeeld. Bij de gemixte teams won in de finale Team MF(St Anne) van team AOWOANOH uit Sint Anne met 21-15 21-14.

Bij de dames ging na een spannende eerste zet de winst naar Team Muppets uit Dronrijp ten koste van de Pup-up blokkers, evneens uit Dronrijp met de setstanden 22-21 21-14.

De naamgever van het toernooi trakteerde alle deelnemers op een heerlijk schepijsje en zorgde voor de prijzen in beide poules.