Smartlappenkoor Sipelsjeu zingt op dorpsfeest Menaam

MENAAM - Menaam viert dorpsfeest van donderdag 5 tot en met zaterdag 8 juli. Het hoogtepunt, de optocht met vele wagens, loopgroepen en korpsen, is te bewonderen op vrijdag 6 juli om 19.00 uur en zaterdag 7 juli om 11.00 uur.

Het dorpsfeest begint op de donderdagavond met een gezamenlijke maaltijd in de tent op de ijsbaan, een kinderdisco en de muziekavond waarbij de korpsen optreden samen met Folkert Hans.

Smartlappenkoor Sipelsjeu

De vrijdag staat in het teken van de jongste en oudere inwoners van Menaam. Smartlappenkoor Sipelsjeu zingt samen met de basisschooljeugd voor de oudere inwoners van Menaam . Vrijdagavond treedt de SOS ABBA coverband op.

Zaterdagmorgen drinkt Menaam samen koffie met eigen gebak, gemaakt in het kader van Heel Menaam Bakt. ’s Middags is er de zeskamp met spectaculaire (water)spellen. De afsluiting van de feestelijkheden is de Barcode band op zaterdagavond.

Zondag 8 juli is er een oecumenische kerkdienst in de tent op de ijsbaan. Meer informatie is te vinden op facebook.com/dorpsfeestmenaam.