TanQyou opent tien nieuwe locaties

FRANEKER - TanQyou, de nieuwe tankstation formule uit Franeker opent tien nieuwe locaties. Deze tankstations zijn gevestigd in Opeinde, Grijpskerk, Schinnen, Mussel, Delftzijl, Appelscha, Giethoorn, Ommen, Schoonebeek en Leeuwarden. Hiermee werkt de startup hard aan haar doel om landelijke dekking te bereiken.

TanQyou begon dit kalenderjaar met drie locaties en de doelstelling om hier binnen een jaar dertig van te maken. Recentelijk verdubbelden ze het aantal locaties wat hen op een eindstand van zes bracht. Met de tien locaties die ze hier binnenkort weer aan toevoegen staat de startup alweer op een tussenstand van zestien tankstations.

,,Naast deze definitieve overnames zijn we met een hoop partijen in gesprek, ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar de dertig gaan halen”, aldus Jan-Harmen Akkerman, eigenaar van TanQyou.

TanQyou is een onbemande tankstation formule met de missie om het tanken weer leuk en persoonlijk te maken, ondanks dat er geen personeel achter de kassa staat. Dit gebeurt door de inzet van digitale hulpmiddelen zoals een app en een persoonlijk My TanQyou account.

Door technologische innovaties wordt een My TanQyou klant automatisch herkend aan de pomp en begroet bij zijn voornaam. Tevens profiteert de klant met een My TanQyou account van verschillende acties en hulpmiddelen zoals de periodieke prijzenpot en een brandstofadministratie welke automatisch wordt bijgehouden.