Nieuwe Shoeby Franeker bestaat 1 jaar

FRANEKER - Shoeby Franeker opende op 7 september 2017 de deuren van de gloednieuwe, ruime Shoeby-winkel aan de Sjaardemastraat 8 in Franeker. Inmiddels kunnen modeliefhebbers alweer een jaar hun modehart ophalen bij de nieuwe Shoeby winkel.

Met een ruim assortiment voor dames, heren én kinderen is er voor ieder wat wils. In de nieuwe winkel staat Marije Ritsema en haar team van personal shoppers voor iedereen klaar om ze te voorzien van persoonlijk stijladvies én om ze te helpen bij het aanmeten van een ‘on-trend’ najaarslook.

Marije voelt zich helemaal thuis als shopmanager en personal shopper bij Shoeby, onder andere door de persoonlijke benadering naar de klant toe, die bij Shoeby hoog in het vaandel staat.

De nieuwe collectie is inmiddels binnen bij Shoeby, en dus is dit een perfect moment om de garderobe een upgrade te geven. Het team van personal shoppers helpt haar klanten graag om een nieuwe fashionable outfit te vinden die helemaal bij ze past; heldere kleuren, stoere prints en alles volgens de laatste mode. Casual chic, sporty glamorous of juist feestelijk stoer; er is voor ieder wat wils.

De personals shoppers geven graag advies over het combineren van items, zodat klanten hun nieuwe aankopen het hele seizoen, of nog langer, kunnen dragen. Marije en haar team staan dagelijks klaar, uiteraard met een kopje koffie of thee.