Rockschool Harlingen begint aan nieuw seizoen

HARLINGEN - De Rockschool Harlingen in Stadsschouwburg Trebol gaat begin oktober weer beginnen aan een nieuw seizoen. Onder de bezielende leiding van Jeroen Booy wordt 10 tot 12 weken lang wekelijks)gerepeteerd waarna een aantal optredens volgt.

Jeroen speelde tientallen jaren in The Scene en daarvoor in Roberto Jacketti en the Scooters. Tegenwoordig is hij allround muziekdocent. Een aantal jaren geleden begon hij met zijn Rockschool.

De Rockschool is bestemd voor oudere jongeren (of jongere ouderen): van 40 tot 75 jaar. Jeroen vormt met hen een band, coacht, stimuleert en enthousiasmeert. Repeteren en daarna optreden. Geschikt voor ieder muzikaal niveau, ieder instrument en ook zangers zijn welkom. Maar misschien nog wel belangrijker is het sociale aspect. In een korte tijd bouwen de bandleden een hechte band op.

Eerst in IJlst

De eerste Friese Rockschool is in oktober 2016 gestart in IJlst, Harlingen volgde in 2017 met als resultaat de band de Trebol Tribe. Najaar 2017 startte deze enthousiaste club (oudere) muzikanten in Trebol. Wekelijkse repetities leverden resultaat op: stevige rock- en bluesnummers, ballads en all-time hits staan nu op het repertoire.

Meer informatie? http://rockschoolijlst.nl/ of Facebook.com/rockschoolijlst. Een mailtje sturen kan ook: jeroenbooy@upcmail.nl of telefonisch 06 5314 7604 of 06 1837 9445.