Amivedi | Katten Jack, René en Moppie vermist

FRANEKER - Bij Amivedi is de melding binnengekomen dat de katten Jack, René en Moppie.

Kater Jack uit Franeker wordt vermist sinds 2 oktober. Zijn eigenschappen: met wit, 1,5 jaar, gecastreerd, gechipt, zwart vlekje op de onderkin, aan de voorpootjes witte voetjes, 2 witte achterpootjes, neus is wit, rest van het gezicht zwart. Heel klein wit puntje op het einde van de staart.

Hij woont in de Dijkstraat. Meldingsnummer is 1395510.

In Sint Jacobiparochie is kater René vermist sinds 4 oktober. Zijn eigenschappen: cypers rood met wit, 8 jaar, gecastreerd, gechipt, hij is rood met witte kin en witte bef en een beetje wit aan de pootjes en op zijn buik. Aanhankelijk en lief.

Hij woont aan Westeinde. Meldingsnummer: 1395251.

Ook in Winsum wordt een kat vermist: Poes Moppie is sinds 15 september niet meer gezien door de eigenaren. Haar eigenschappen: cypers bruin/zwart (gestreept) met witte wangen, witte borst, witte teentjes aan voorpoten en witte voetjes aan achterpoten, wat wit op de buik, 4 jaar, gesteriliseerd, helaas geen chip.

Ze woont aan de Grutte Steek. Meldingsnummer: 1394893.

Kater Kees uit Menaam is sinds 1 oktober vermist. Zijn eigenschappen: cypers rood met wit, 4 jaar, gecastreerd, gechipt, hij heeft bij zijn linkeroog een rood stipje en het puntje van zijn staart is wit, wit rond de neus, witte borst, 4 witte poten.

Hij woont aan Ljochtmisdyk Beckrypleane. Meldingsnummer: 1395187.

Spijtig genoeg is er ook een overleden kat gevonden in Berlikum, aan de Koekoeksleane. Hij is wit met zwart, en gevonden op 4 oktober. Zijn eigenschappen: wit met zwarte vlekken op rug en koppie en een zwarte staart met witte haartjes erin en met wit puntje eraan.

Meldingsnummer: 1394745.

Amivedi Zuidwest Friesland, telefoon 088-0064692.