Inspiratie opdoen bij Boerderijwinkel Dykstra State

MENAAM - Boerderijwinkel Dykstra State houdt zaterdag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur “De dag van het streekproduct”. Levensgenieters, liefhebbers van eerlijk eten en drinken en andere belangstellenden kunnen inspiratie opdoen voor de komende feestmaanden.

Inspiratie door een proeverij van producten met de smaak van vroeger, groenten en fruit die de tijd hebben gekregen om te rijpen. De Waadhoeke, de regio waar de aardappel zich thuis voelt. Bezoekers kunnen ervaren dat de ene aardappelsoort de andere niet is. In de regio zijn nog vele soorten oude fruitrassen aanwezig. Boerderijwinkel heeft een keur aan soorten stoofperen. Zomaar een greep uit het ruime assortiment van streekproducten. Bezoekers kunnen er ervaren hoe appel- en perenstroop gemaakt wordt.

December is een maand van cadeaus geven. Bij Boerderijwinkel Dykstra State kunnen mensen zich laten inspireren voor het geven van een mand vol streekproducten. Die manden kunnen eventueel geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Boerderijwinkel Dykstra State is gevestigd aan Bitgumerdyk 2 in Menaam. www.friesvleespakket.nl. De fam. Lautenbach heet u van harte welkom!