Kerstconcert brassband Looft den Heer met Gezina van der Zwaag

BITGUMMOLE - Brassband Looft den Heer uit Bitgummole geeft zondag 16 december een kerstconcert met medewerking van zangeres Gezina van der Zwaag.

Gezina (1976) zingt al sinds ze een klein meisje was, maar brak in 2008 in één keer door met haar vertaling en vertolking van de filmhit ‘Gabriella’s Song’ uit de populaire Zweedse film ‘As it is in heaven’.

Ze is een veelgevraagde gast bij muziekverenigingen en trad onder meer op met De Bazuin uit Oenkerk. Gezina zal een aantal nummers samen met Looft den Heer ten gehore brengen, waarbij Gabriella’s Liet uiteraard niet ontbreekt. Samen met haar vaste pianist Wichert-Jan Koopman zingt ze ook nog eigen werk.

Brassband Looft den Heer, al twee jaar op rij kampioen bij zowel de Nationale Brassbandkampioenschappen, als de Surventobrass entertainmentwedstrijd, staat garant voor een heerlijke avond uit, met een gevarieerd programma van zowel traditionele kerstmuziek als swingende klassiekers.

Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats in de PKN-kerk van Bitgummole. Voorverkoop bij bakkerij Friso in Bitgummole en via de eigen website www.brassbandlooftdenheer.nl. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.