HMHC maakt van de nood een deugd met verbouwing kantine

HARLINGEN Bij hockeyvereniging HMHC in Harlingen maken ze van de nood een deugd: nu de kantine al lange tijd gesloten moet blijven voor bezoek, besloot een groep vrijwilligers het clubgebouw eens aan te pakken.

Zo is er een nieuwe keuken geplaatst, is de bar is verbouwd, zijn barkrukken opnieuw bekleed en is er een nieuwe, eigentijdse aftimmering van de wanden gemaakt. En dat geeft weer ruimte voor het nieuwe bord van de Club van 100, een groep betrokken leden en ouders die HMHC extra ondersteunen. Het reclamebord van de Sport BSO staat nu nog binnen, maar zal binnenkort een mooi plekje krijgen rond een van de velden van HMHC. ‘De komende weken wordt de verbouwing afgerond en hopelijk kan er eind dit seizoen nog gebruikt worden gemaakt van het vernieuwde clubgebouw’, zo laat de vereniging weten.

Daarnaast blijft HMHC haar velden beschikbaar stellen voor andere verenigingen. Niet alle clubs in Harlingen hebben een eigen accommodatie, zoals bijvoorbeeld honkbalvereniging Seagulls. HMHC heeft in de planning van de velden ruimte gemaakt voor deze vereniging waardoor ze toch gezamenlijk kunnen trainen. Dus werd er afgelopen maandag op het ene veld gehockeyd en op het andere veld gehonkbald.