Dronryp ruimt op: Garage Sale op 98 locaties

DRONRYP - Er zijn in Dronryp kennelijk heel wat zolders opgeruimd, want met 98 adressen zit de Garage Sale zaterdag 5 september helemaal vol.

Na het succes van vorig jaar hebben Gerda en Wietske besloten het dit jaar iets serieuzer aan te pakken. Vorig jaar kwam Wietske met het idee om een garagesale te organiseren en Gerda bood spontaan aan om haar hier mee te helpen.

Wietske had nooit verwacht dat er zoveel inwoners van Dronryp meededen. ,,Ik dacht, als het er een stuk of twintig zijn is het leuk, maar het waren er een stuk of vijftig en dit jaar gaan we daar fors overheen’’.

Bezoekers kwamen overal vandaan: uit de omgeving van Dronryp, maar ook uit Steenwijk, Groningen en zelfs van de andere kant Afsluitdijk. ,,En die bezoekers zijn natuurlijk ook erg belangrijk, want we kunnen wel veel verkopers hebben, maar zonder kopers kunnen we niets’’, aldus Gerda

Gerda heeft de flyers en posters ontworpen en doet de P.R., Wietske houdt zich bezig met de administratie en beheert de mail. Het was aanvankelijk de bedoeling dat men zich tot kort voor de verkoopdag kon opgeven, maar met 98 adressen is de inschrijving vorige week al afgesloten.

De garagesale is van 10.00 tot 15.00 uur, de plattegronden met alle locaties liggen in de bij de deelnemers. De garages zijn te herkennen aan de uithangende vlag.