Live-Room wordt DHL-punt in Franeker

FRANEKER - Bedrijven en particulieren in Franeker kunnen vanaf deze maand hun DHL-pakketten afleveren en ophalen bij Live-Room aan de Dijkstraat 39.

DHL heeft eigenaresse Romey Heinen begin augustus een training en scanner gegeven, die nodig zijn om een volwaardig pakketpunt te zijn. Via internet kunnen bedrijven of particulieren zelf hun label uitprinten en dit met hun pakket naar Live-Room brengen voor verzending.

Twee keer per dag

De chauffeur komt twee keer per dag bij Live-Room om aangemelde pakketjes op te halen of te brengen. Men kan zelf online een pakketje aanmelden en een label printen om dit vervolgens vanaf Live-Room te laten ophalen. Lukt dit niet, dan kunnen medewerkers van Live-Room ook pakketjes aanmelden en een label printen. Live-Room is geopend van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

‘Aanwinst’

,,Via onze webshop ontvangen wij zelf regelmatig bestellingen. Zo ontdekte ik dat er in dit deel van de stad Franeker geen DHL-servicepunt is. Reden voor mij om contact met DHL op te nemen en hen er van te overtuigen dat een DHL-punt bij Live-Room een aanwinst is. Zo hoeven wij onze pakketjes niet meer weg te brengen en kunnen mensen ook hier terecht. En dat is gelukt. Ik ben er super blij mee en trots op.’’

Meer doelen

Onze winkel bestaat nog maar anderhalf jaar en wij bouwen nog aan onze klantenkring. Dat wij DHL-punt zijn geworden, past bovendien bij onze visie, namelijk dat wij er ook willen zijn voor een praatje, kop koffie of thee en extra aandacht voor mensen, die zich eenzaam voelen, een chronische aandoening hebben of zij die voor iemand anders of meer mensen (mantel)zorgen. Zo dient het meer doelen dat wij DHL-punt zijn. Wij houden van mensen bij Live-Room.’’

Fairtrade conceptstore

Als de coronaperiode voorbij is, organiseren de medewerkers van Live-Room weer workshops, VIP-avonden en activiteiten met zorg- en welzijnsinstellingen en collega-ondernemers. Romey wordt bovendien steeds meer een vertrouwd gezicht als vlogger voor de 11 avontuurtjes van Franeker via de Franeker Ster.