Start to Run bij AV Spartacus

Franeker - Bij AV Spartactus gaat zaterdag 19 september de cursus Start to Run van start. Wie eerst even wil proberen is er zaterdag 5 september een proefles.

De trainers van AV Spartacus staan in de startblokken. Frans en Deborah bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die 19 september begint. Zij zijn nu al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. De hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen met hun goede voornemens: meer bewegen, fitter worden en gezond leven.

De cursus start 19 september om 9.30 uur bij AV Spartacus in Franeker. Voorafgaand is er op 5 september om 9.30 op de ateliekbaan een proefles om aan de lijve te ondervinden of zo’n cursus bij je past.

Deelnemers gaan werken aan hun conditie, energie en gezondheid. Succes is bijna verzekerd want maar liefst 93% slaagt bij Start to Run, zegt Patricia Kloostra van Spartacus. Er wordt gewerkt aan de hand van een doordacht programma onder leiding van professionele trainer.

Het is daardoor gemakkelijker dan zelf gaan hardlopen, want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een extra stimulans om goede voornemen te laten slagen. Aanmelden en meer informatie: www.yakultstarttorun.nl.