Mensonides Installatie neemt Bolswarder PowerSolution over

Harlingen - Mensonides Installatie neemt per 1 september alle activiteiten van het bedrijf PowerSolution uit Bolsward over. PowerSolution richt zich vooral op de verkoop en installatie van zonnepanelen.

Jelmer Bakker, huidig eigenaar van PowerSolution: ,,Net als PowerSolution werkt Mensonides Installatie veel met Micro-omvormers van het merk Enphase. Hierdoor was het gevoel direct goed. Ook worden alle garantievoorwaarden overgenomen, iets wat voor mij zeer belangrijk is.”

PowerSolution is opgericht in 2012. De doelgroep is zowel de zakelijke markt als particulieren in de omgeving van Bolsward. Jelmer Bakker was opzoek naar een overnamekandidaat omdat hij binnenkort gaat emigreren naar Canada. Door de overname zullen zijn de klanten van PowerSolution verzekerd zijn van goede service. Om de overdracht goed te laten verlopen, komt Jelmer Bakker tijdelijk bij Mensonides Installatie in dienst.

Mensonides Installatie is sinds 1978 totaalaanbieder op het gebied van Installatietechniek, Elektrotechniek en duurzame techniek. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen in de regio Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden en Sneek.