Verbouwing kantine fc Harlingen bijna klaar

HARLINGEN - De verbouwing van de kantine bij fc Harlingen nadert zijn einde, het grote werk zit erop. De blauwe clubkleuren bepalen al 6 jaar lang het aanzicht van het sportcomplex aan de Oosterparkweg. Dat verandert niet, maar de binnenkant krijgt een heel andere uitstraling.

De gehele buitenkant inclusief het kaartverkoophokje is door vrijwilligers in een nieuw jasje gestoken en er is bewust voor gekozen om de kleuren aan de buitenkant blauw te houden.

Binnen is het oude plafond met de blauw/witte tegels verwijderd en is antraciet/zwart gespoten. Een warme kleur die meer van deze tijd is. De nieuwe bar is inmiddels afgelakt en heeft een hangende constructie gekregen. Ook de nieuwe tapinstallatie is geplaatst.

Nu begint het afwerken van de wanden waar een grote foto op komt. Het draaiend rad krijgt een nieuw plekje, evenals de tv’s en FJS Vloeren legt binnenkort een nieuwe vloer.

Een werkgroep heeft nieuwe meubels, raam- en wandbekleding evenals verlichting uitgezocht. Ook aan de hangjongeren/ouderen is gedacht en speciaal voor hun is er een nieuwe hangplek gecreëerd.