Outdoor diploma-uitreiking Campus Middelsee

SINT ANNAPAROCHIE - Onder zeer aangename weersomstandigheden werd op twee avonden het tijdperk ‘Ulbe’ voor de examenkandidaten en hun ouders van Campus Middelsee afgesloten.

Dinsdag 23 juni en woensdagavond 24 juni werden aan alle vierdeklassers – de school boekte voor de derde keer op rij 100 procent geslaagden – de diploma’s uitgereikt.

Door de zomerse temperaturen kon dat buiten waarbij de RIVM-regels gemakkelijk konden worden nageleefd. Dat betekende dat elke leerling slechts twee familieleden – veelal de beide ouders - mocht meebrengen. Er moest genoeg afstand tussen de tafeltjes zijn en de leerling moest zijn diploma ondertekenen aan de tafel waar hij of zij zat.

De leerlingen en de ouders kijken terug op een bijzondere afsluiting van hun schoolcarrière met ook een paar zeer uitzonderlijke laatste maanden.

,,Gezien de positieve berichten vanuit Den Haag dat veel restricties worden verruimd, waar we overigens als voortgezet onderwijs erg blij van worden en naar uitkijken, is deze vorm van diplomering een overweging waard voor de komende jaren’’, laat directeur Eelco Bruinsma weten.