Jubilarissen goed voor 200 dienstjaren bij Froonacker Van de Witte

FRANEKER – Zeven medewerkers van Froonacker Van de Witte vierden donderdag 11 juni hun jubileum bij het assurantiebedrijf uit Franeker.

Sjouke Hoekstra, Akkie Hiemstra, Klaas Dijkstra, Hanneke Hiemstra, Margaretha Wietsma, Frank de Boer en Richard Feitsma zijn samen goed voor precies 200 dienstjaren bij Froonacker Van de Witte.

,,Wij hechten ongelooflijk veel waarde aan duurzaamheid, continuïteit en solidariteit. Bij onze klanten en leveranciers, maar ook zeker bij ons eigen personeel’’, zegt adviseur/directeur Anne Bergsma.

,,Momenteel leven we in een tijd waarin veel mensen, al dan niet noodgedwongen, vaak van baan wisselen. Wij zijn dan ook heel blij dat het gros van ons personeel jarenlang bij ons werkt. Daardoor bouw je een relatie op – en dat zie je terug in het werk dat je levert.’’

Froonacker Assurantiën uit Franeker en Van de Witte Assurantiën uit Leeuwarden bundelden vorig jaar de krachten tot Froonacker Van de Witte. Door de fusie en de coronasituatie vond de jubileumbijeenkomst later plaats dan gepland.

,,Gelukkig hebben we het, door corona weliswaar in bescheiden vorm, nu toch kunnen vieren’’, aldus Bergsma.

Froonacker Van de Witte Assurantiën adviseert particulieren en ondernemers op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Een nuchtere en persoonlijke aanpak van de 32 medewerkers staat daarbij centraal.