Hockeybond verwacht competitiestart in september

HARLINGEN - Vertegenwoordigers van de Harlinger hockeyclub HMHC hebben regelmatig overleg met hockeybond KNHB, onder meer over de coronamaatregelen. De verwachting is dat in september weer wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Hoewel het hockeyseizoen eigenlijk de komende week ten einde zou lopen, kiest HMHC ervoor om nu al te beginnen met de trainingen voor het komende seizoen. Juist nu veel leden lang thuis hebben gezeten, wil de club de leden de gelegenheid bieden om lekker te sporten en zich alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Als voorbereiding op dat nieuwe seizoen wordt bij HMHC ook in augustus alweer volop getraind.

Nu alle teams opnieuw zijn ingedeeld, is duidelijk geworden dat een aantal teams nog geen keeper heeft. HMHC heeft speciale keeperstraining door een gespecialiseerde trainer.

Geen familiedag

Het is traditie dat elk seizoen bij HMHC wordt afgesloten met een familiedag. Deze dag zou dit jaar zondag 30 juni plaatsvinden, maar kan om de bekende redenen niet doorgaan. Op zo’n familiedag strijden leden, familie, vrienden en iedereen die maar wil in zelf samengestelde teams om de eer.