Peter Outhuijse nieuwe hoofdtrainer fc Harlingen Vrouwen 1

Harlingen - Peter Outhuijse is vanaf het seizoen 2020 – 2021 de nieuwe hoofdtrainer van fc Harlingen VR1. Met de assistentie van Roy Dijkstra zal Peter het nieuwe trainersduo vormen voor de vrouwen. Zij zitten beiden qua trainersperspectief op één lijn. De leiding zal bestaan uit Ingrid Hoekstra en Ronald Brandes.

Peter Outhuijse staat binnen de club bekend als een succesvolle en ervaren trainer. Jarenlang heeft hij de jeugd in de leeftijd van 11 tot en met 16 jaar getraind en met deze teams heeft hij ook diverse kampioenschappen behaald.

Assistent-trainer Roy Dijkstra is ook geen onbekende bij fc Harlingen. Al 10 jaar lang staat hij als trainer voor diverse groepen. Vroeger bij de E’s, later JO15 en JO17 en dit lopende seizoen staat hij al voor de vrouwengroep.

Ronald Brandes en Ingrid Hoekstra zullen de leiding op zich nemen. Ingrid die zelf natuurlijk jarenlang speelster bij VR1 is geweest en tegenwoordig bij de VR2 speelt, blijft zich graag inzetten voor de vrouwenafdeling. Naast het feit dat zij fc Harlingen MO15 traint, begeleidt en traint ze sinds februari ook de meisjestraining.

Peter Outhuijse: ,,Het is een erg leuke spelersgroep en ik zie er veel potentie in.”