Sport-Spel-Les op de velden van fc Harlingen

HARLINGEN - Na weken van afwezigheid was het deze week de beurt aan de senioren van fc Harlingen om de voetbalschoenen weer aan te trekken. Hoofdtrainer Gerrie Schouwenaar sprak de mannen van het eerste elftal kort toe en liet weten het fijn te vinden om iedereen weer te zien.

Zowel jong als oud, bijna alle leden trainen weer bij fc Harlingen. Ook de Vrouwen 1 hebben deze week de trainingen hervat. Alleen de trainingen voor het Walking Football team zijn nog niet begonnen, deze voetballers zitten in een risicogroep en komen daarom nog niet op het veld.

Overige verenigingen

Ook V&K Stenenman weet de velden van fc Harlingen inmiddels te vinden. De jeugdgroepen (gym, turnen, freerunning en jazz) trainen op de accommodatie van de club. Uiteraard in goed overleg én met toestemming van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen opent ook graag de deuren voor andere verenigingen om ook die jeugdleden de kans te bieden buiten te sporten. Jongerenwerk en Buurtsportcoaches Gemeente Harlingen geven woensdag middag 20 mei Sport-Spel-Les op de velden van fc Harlingen.

Kinderen en jongeren van 4tot 18 jaar die niet lid zijn van een sportvereniging of waarvan hun eigen vereniging geen aanbod doet, kunnen zich opgeven bij Buurtsportcoach Jorine van Dijk via de mail: j.vandijk@harlingen.nl of 06-46824966.