Vier manieren om jezelf wat extra luxe te geven

Aangeboden door: Zonwering-Weetjes.nl

Leven in luxe: wie droomt er niet van? Het is niet nodig om in een villa te wonen om jezelf een klein beetje luxe te gunnen. Het zijn juist de kleine dingen die ervoor zorgen dat je woning fijn en weelderig aanvoelt. Hier ontdek je vier manieren waarop jij jouw woning net wat luxer maakt.

Ga voor geautomatiseerde systemen

Ben je van plan om nieuwe lichten te kopen? Zijn je ramen toe aan nieuwe raambekleding? Of is het tijd om eindelijk die nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen? Ga dan meteen voor extra luxe door geautomatiseerde systemen te kopen. Denk aan geluidsboxen die je met je stem bestuurt of een zonnescherm dat met een druk op de knop naar beneden gaat. Er zijn tegenwoordig ook zonneluifels en lichtinstallaties die je gewoon met een app aanstuurt, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Weelderig maar nep

Echte villa's hebben vaak mooie details die de woning extra stijlvol laten voelen. Denk aan houten balken aan het plafond en pilaren in de gang. Het is vrij makkelijk om deze elementen na te maken in je huis. Bevestig bijvoorbeeld neppe balken aan je plafond. Ze hebben geen enkele functie, maar ze zien er wel prachtig uit.

Kleed je woning luxe aan

Je interieur speelt een ontzettend belangrijke rol in de uitstraling van je woning. Ga slim om met materialen voor een extra luxe sfeer. Zo zijn satijnen kussens op de bank prachtig, net als grote tafels van natuurhout. Een vloerkleed zorgt ook voor een weelderige look en laat je woonkamer er groter uitzien. Het is niet altijd nodig om te investeren in de duurste materialen. Er zijn namelijk goedkopere namaakproducten die er nog altijd stijlvol en elegant uitzien.

Creëer je eigen spa

Wat doe je op een dag waarop je ultiem wilt ontspannen? Dan ga je naar de spa natuurlijk. De echte rijken hebben gewoon een spa in hun eigen huis. Deze boots je zelf gemakkelijk na. Heb je wat meer te besteden? Laat dan een jacuzzi of sauna installeren. Heb je een kleiner budget? Dan is het al fijn om je badkamer te vullen met de geur van etherische oliën. Kleed de ruimte aan met bloemen, steek een kaarsje aan, doe een masker op en geniet van een heerlijk bad.