Toneelvereniging Ons Genoegen speelt ‘Wolstân en Wjirmenbrij’

SEXBIERUM - Koninklijke Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Sexbierum speelt zaterdag 25 januari de klucht ‘Wolstân en Wjirmenbrij’ in dorpshuis It Waed in Sexbierum. Het is een kostelijke mix van rare typetjes en een lange serie hilarische momenten en misverstanden.

Onder leiding van regisseur Roelof Vrieling is Wolstân en Wjirmenbrij een humoristische voorstelling. Aafke Kamstra, Jan Visser, Nadine de Vries, Eelkjen Bruinsma, Gabe van der Meer, Paulien Bos, Johannes Swart en Irene Bonsma laten deze avond hun toneelkunsten zien aan het grote publiek.

Wolstân en Wjirmen gaat over de familie Beunen, een volkomen normaal gezin, zo lijkt dat tenminste. Moeder Kitty heeft haar handen vol met de carrière van haar man en daarnaast veel werk met een jaloerse vriendin en een dochter die een rare vriend heeft. Als klap op de vuurpijl is oma volledig in de ban van wormerij, een hobby die vreselijk uit de hand loopt.

De zaal is zaterdag 25 januari om 19.30 uur open en de voorstelling begint om 20.00 uur. Na afloop is er muziek met Wietse Hempenius.