Kennismakingscursus tekenen voor volwassenen bij Seewyn

Sint Annaparochie - Seewyn Kunsteducatie houdt in MFC Ons Huis een kennismakingscursus tekenen voor volwassenen.

De cursus bestaat uit twee lessen, op maandag 20 en 27 januari van 9.30 tot 11.30 uur. Beeldend kunstenaar Bianca de Gier behandelt in de lessen de basisprincipes van het opzetten van een tekening. Daarbij gaat het vooral om goed leren kijken. De Gier besteedt aandacht aan zaken als vorm, schaduw, diepte en licht/donker. De deelnemers gaan aan de slag met onder meer potlood, houtskool en pastelkrijt.

Seewyn Kunsteducatie is dé plek voor kunstonderwijs in Noordwest-Friesland. Op de leslocaties in de gemeenten Waadhoeke en Harlingen beleven kinderen, jongeren en volwassenen veel plezier bij het ontwikkelen van hun talenten op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst. Zo probeert Seewyn Kunsteducatie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de amateurkunst en de vitaliteit van de regio.

Opgeven

De cursus gaat door bij voldoende deelname. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Berni Dijkerman, directeur van Seewyn Kunsteducatie: b.dijkerman@seewyn.nl. Ook bij De Bibliotheek Noord Fryslân en Stichting Welzijn Ouderen Het Bildt is aanmelden mogelijk.