Advendo reikt prijzen 40ste verloting uit

FRANEKER – Chr. Muziekvereniging Advendo uit Franeker hield dit jaar voor de 40ste keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding en het instrumentarium.

De trekking vond plaats op 4 november door notaris Mr. Koelma. Woensdag 20 november namen de winnaars de prijzen in ontvangst uit handen van voorzitter Marjan de Beer.

De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de heer Dotinga. De eerste tot en met de derde prijs, dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Terpstra-Abma, de familie Hanenburg en de heer Travaille.

De vierde tot en met de tiende prijs, cadeaubonnen van de slager en de bakker, zijn gewonnen door familie Norder, Pépé, familie Riermersma, de heer Dijkstra, familie Dekker, familie Osinga en mevrouw van der Wal.

De hoofdprijs is mede mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn beschikbaar gesteld door restaurant Poort van Franeker, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma..