SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp

Sint Annaparochie - De SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen kleuren de zomer geel-blauw. Het volgende voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 augustus in Sint annaparochie.

Deskundige jeugdtrainers van Cambuur zorgen voor drie dagen voetbal- en keepersplezier op het sportcomplex van v.v. St.-Annaparochie. Volgende week is er nog een SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp bij SC Leovardia in Leeuwarden. Alle trainingen van de driedaagse Voetbalkampen en het Keeperskamp zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de SC Cambuur Voetbalkampen en het Keeperskamp. Naast de SC Cambuur Skill Games en diverse partijvormen staat een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van SC Cambuur op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering. Bovendien krijgen ze twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur.

Inschrijven voor de SC Cambuur Voetbalkampen, het SC Cambuur Keeperskamp en de SC Cambuur Voetbalmiddag kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.