Zes vrachtwagens leveren zand voor beachvolleybaltoernooi Franeker

FRANEKER - Grand Café De Doelen organiseert voor zaterdag 29 juni het Franeker beachvolleybaltoernooi. Teams bestaande uit minimaal twee vrouwen en twee mannen van boven de 16 jaar oud kunnen strijden om het Beachvolleybalkampioenschap.

Nadat de editie van vorig jaar is afgelast in verband met de regen, hoopt Siemy van der Veen dat de weergoden het toernooi dit jaar beter gezind zijn. Minimaal zes vrachtwagens vol zand gaan zorgen voor het enige echte Franeker strand waar naast de eer gestreden wordt om prachtige prijzen dankzij Juwelier Kramer.

Dit jaar wordt het toernooi voor het eerst in samenwerking met volleybalvereniging Dosko/Acta georganiseerd. Leden van deze vereniging hebben de wedstrijdleiding in handen.

,,Uiteraard organiseren we het beachvolleybaltoernooi ook gewoon voor de gezelligheid. DJ Quickfinger zal de hele dag voorzien van fijne muziek, en ook voor het koude drankje in de hand zal worden gezorgd. Natuurlijk mogen ook de emmertjes en schepjes meegenomen worden door de jongste supporters, er zal nog voldoende ruimte zijn voor een prachtig zandkasteel.’’

Opgeven kan door even te bellen met of een mailtje te sturen naar Grand Café De Doelen in Franeker: 0517-383256 www.dedoelen-franeker.nl