Cambuur voetbal- en keeperskampen in zomervakantie

SINT ANNAPAROCHIE - SC Cambuur organiseert in de zomervakantie vier voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Van 14 tot en met 16 augustus is er een kamp bij VV Sint Annaparochie.

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen. Naast de SC Cambuur Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van SC Cambuur op het programma.

Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier. Bovendien krijgen ze twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur.

Behalve in Sint Annaparoche zijn er voetbalkampen op het sportcomplex van FVC in Leeuwarden (15 t/m 17 juli) en SC Terschelling (23 t/m 25 juli). Van 19 t/m 21 augustus is er een voetbalkamp bij SC Leovardia in Leeuwarden.

Speciaal voor jeugdige keepers wordt er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen bij FVC Leeuwarden en SC Leovardia tegelijkertijd een SC Cambuur Keeperskamp georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Inschrijven voor de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

Voetbalmiddagen

De komende maanden worden er ook twee SC Cambuur Voetbalmiddagen georganiseerd. De eerste Voetbalmiddag is op woensdag 5 juni van 15.30-18.30 uur bij LAC Frisia 1883 in Leeuwarden, terwijl de tweede SC Cambuur Voetbalmiddag op donderdag 8 augustus van 12.30-15.30 uur plaatsvindt bij SC Terschelling. Beide Voetbalmiddagen staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.