Intertoys Franeker gaat verder met zelfde speelgoedketen

FRANEKER - De eigenaren van Intertoys Franeker hebben besloten om onderdeel uit te blijven maken van speelgoedketen Intertoys. Zij sluiten daarmee een rumoerige periode af.

Ermin van Leeuwen: ,,Dat we met de speelgoedwinkel in Franeker door zouden gaan stond al vast, maar onder welke naam was nog wel even onduidelijk. Nu Intertoys na het faillissement weer een doorstart maakt en mooie nieuwe plannen heeft, kunnen veel franchisers zich hierin vinden. Ook wij gaan weer in zee met Intertoys.’’

,,Wij kunnen ons zeer goed vinden in de nieuwe koers die Intertoys gaat varen en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met alle leuke nieuwe ideeën’’, vervolgt echtgenote Jade Querngester. ,,De winkel stroomt intussen weer vol met het nieuwste en leukste speelgoed. Wekelijks komen er honderden nieuwe artikelen op voorraad.’’

Nu er duidelijkheid is over de toekomst, is dat voor beide eigenaren en hun medewerkers reden voor een feestje En dat wordt gevierd met taart: elke tiende klant krijgt zaterdag 1 juni een taart mee naar huis. In totaal worden er tien taarten uitgedeeld.

Kinderen kunnen een kleurplaat afhalen in de winkel waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. De kleurplaten kunnen ingeleverd worden tot 15 juni.