Super Sundays en Jelle B. op Frourock

VROUWENPAROCHIE - Dertig jaar geleden werd een aantal jongens door de kroegbaas van Café De Groene Papagaai in Vrouwenparochie uitgedaagd om eens een feestje te organiseren. In het pinksterweekend staat het inmiddels flink uitgedijde Frourock op het programma.

De 4 Musketiers organiseerden van alles in het dorp en ze werden een begrip. Zo werd jaar op jaar het feest Frourock gehouden maar waren er ook andere ludieke dingen zoals cabrio schieten, krat stapelen, eieren gooien en zijn er diverse droppings gehouden.

Na een flink aantal jaren vele jaren werd het organiseren allemaal wat lastiger en bleef het zelfs even stil rond de vier Musketiers. Toch bleeft het kriebelen bij een deel van de organisatie. Daarom werd er nieuw leven in De Musketiers geblazen door nieuwe leden te vragen en zo is er sinds 2012 alweer het jaarlijkse terugkerende festival Frourock. Dat begon in de kroeg, ging vervolgens naar het dorpshuis en vindt nu al weer een aantal jaren plaats in een 30 meter lange feesttent op het sportterrein.

En dat is ook dit jaar het geval. In het pinksterweekend op zaterdag 8 juni staan De Super Sundays op de planken. Dit is een band uit de Achterhoek die alles speelt: van André Hazes tot ACDC.

Daarnaast is Jelle B geboekt. In de pauzes zorgt het dj duo De Crazy Dick's voor sfeer en muziek. Kaarten in de voorverkoop bij Expert Meijer in St. Annaparochie. Aanvang 21.00 uur.