Repair Café azc St. Anne vaker open

SINT ANNAPAROCHIE – Het Repair Café in azc Sint Annaparochie is zo’n succes, dat bewoners van het azc gevraagd hebben of het vaker open kan. De frequentie wordt opgevoerd naar twee keer per maand.

Het Repair Café in azc Sint Annaparochie is nu ruim een jaar open en inwoners uit het dorp en de omgeving weten het Café inmiddels te vinden.

Een groep bewoners van het azc stond het afgelopen jaar één keer per maand klaar om huishoudelijke apparaten, kapotte kleding en nog veel meer te repareren. De vrouwenkamer was ook open waar druk wordt gehandwerkt.

En het afgelopen jaar zijn er vele bakjes koffie met lekkere buitenlandse hapjes genuttigd, want het is niet alleen een Repair Café, maar ook een ontmoetingscafé.

Bewoners van het azc vinden het fijn om met dorpsgenoten in contact te komen en iets voor hen te betekenen, en hebben gevraagd of het Repair Café vaker open kan.

Er is besloten om vanaf mei elke tweede en elke vierde vrijdag van de maand open te gaan van 10.00 tot 12.00 uur. Het eerstvolgende café is vrijdag 24 mei.