Mady’s Pony Paradijs breidt dagbesteding uit

PEINS Was de dagbesteding bij Mady’s Pony Paradijs in eerste instantie met name gericht op de omgang met en verzorging van paarden, sinds 1 mei kunnen cliënten zich ook bezighouden met bijvoorbeeld houtbewerking, groenvoorziening, dierverzorging en onderhoudswerkzaamheden.

De manege van Janco en Mady Kunes in Peins staat al jarenlang bekend als een plek waar cliënten via de Sociale Dienst Noordwest Friesland met veel plezier meewerken. Vaak zijn dit jongeren die structuur en kaders nodig hebben. Bij Mady krijgen zij de mogelijkheid zich zowel op dat vlak, als ook persoonlijk te ontwikkelen. Vanuit de Sociale Dienst kwam vorig jaar het verzoek om de activiteiten uit te breiden, zodat ook andere doelgroepen er terecht kunnen. Daarom is bij Mady’s Pony Paradijs voor de nieuwe groep cliënten een goed uitgeruste werkplaats ingericht waar hout kan worden bewerkt tot mooie cadeau-artikelen o f kleine meubeltjes.

Cliënten kunnen ook dieren verzorgen, mee helpen in de tuin of bij onderhoudswerk. Info: www.madysponyparadijs.nl/dagbesteding.