Reünie korfbalvereniging Vitesse’74

FRANEKER - Een aantal oud-leden van de Franeker korfbalclub Vitesse ’74 heeft een reünie georganiseerd die op 11 mei plaatsvindt.

Rond de eeuwwisseling is de Franeker korfbalclub ter ziele gegaan, na ruim 25 bewogen jaren. In de kwart eeuw dat Franeker een korfbalclub rijk was, hebben velen genoten van de sport, maar ook zeker van de onderlinge contacten. Sommige van deze contacten leven nog steeds voort, maar ook zijn veel contacten in de loop van de tijd verwaterd.

Binnenkort is er de kans om herinneringen te delen, oude teamgenoten te ontmoeten, sterke verhalen uit te wisselen en zelfs om nog een balletje te gooien. Vanaf 14.00 uur is iedereen, die zich vooraf aanmeldt, welkom op een reünie.

Tijdens het middagprogramma is er volop gelegenheid om bij te praten, maar ook om oude Vitesseattributen te bekijken. Er liggen oude clubbladen ter inzage en er worden oude foto’s getoond.

De organisatie zorgt ook voor een aantal korfbalpalen zodat iedereen zijn of haar kunsten nog een keer kan tonen.

De reünie vindt plaats in Partycentrum Bloemketerp, vlakbij het oude korfbalveld. Rond 18.00 uur is er de mogelijkheid om te genieten van een buffet. Het avondprogramma eindigt om 20.30 uur.

Op Facebook is een informatiepagina aangemaakt waarop de nieuwste weetjes geplaatst worden: (zoek op: vitesse’74 – 45 jaar)

Aanmelden, verplicht, kan door een mailtje te sturen naar vitessefraneker@gmail.com.