Hjoed yn it Park krijgt vervolg

FRANEKER - Hjoed yn it Park was in 2018 zo’n succes, dat het dit jaar een vervolg krijgt. Op zaterdag 13 juli vindt de tweede editie van het muziekfestival plaats in het stadspark in Franeker. Van 13.00 tot 1.00 uur kan jong en oud zich vermaken met muziek, food en kinderactiviteiten.

Het idee Hjoed yn it Park is vorig jaar ontstaan vanuit het initiatief van Bertjan Bloemsma, Pieter van Dijk en Allard Hutten. Inmiddels bestaat de organisatie uit een enthousiaste groep van vrijwilligers uit de hele gemeente.

De intentie van het festival is om de gehele Waadhoeke samen op één plek te krijgen. Door het creëren van een ontmoetingsplek komt de gemeente met elkaar in contact en vormt er een eenheid. Dit was vorig jaar dus zo’n succes, dat het nu tijd is voor de tweede editie.

Mensen die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, kunnen de Facebookpagina van Hjoed yn it Park volgen. Het festival wordt mogelijk gemaakt met steun van de gemeente Waadhoeke en andere sponsoren. De organisatie is nog wel op zoek naar meer sponsoren. Informatie over sponsorpakketten is op te vragen via info@hjoedynitpark.nl